• Gampang-kanggo-desain kothak dicithak

    Gampang-kanggo-desain kothak dicithak

    Desain lan supaya packaging selaras.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    We sing bangunan daya saka account lan tembung saka tutuk.
  • Pesenan saka 25 bêsik

    Pesenan saka 25 bêsik

    Desain lan supaya packaging selaras online.

packaging adat

milih alesan sandi

babagan awake dhewe

Welcome to Essia, kita wis didegaké ing taun 2011, lan dumunung ing Dongguan, provinsi Guang Dong, Powered by kauntungan competitive tengah wiwit madegé. Essia packaging & printing wis ngrambah sukses fenomena ing industri Printing lan packaging liwat taun. Company wis thukul dadi Manufaktur One-mandeg, lan kanthi Integrasi print lan packaging karo host siji, loro, papat, enem werna nutup kerugian mesin kanggo ngirim produk sing dipengini kanggo pelanggan seneng kita. Kita mung perusahaan ing China kidul duwe kombinasi Flexo, nutup kerugian, Printing Gravure lan kabeh jenis kothak adat lan tas.

Ing Essia, kita pracaya iku gedhe teka ing paket adat, apa lagi cilik cartons, kardus dicithak gedhe, utawa apa-apa ing antarane. Karo macem-macem manéka warni, bahan, lan ukuran, kita menehi pribadi kanggo nggawe soko macem ing njaba, mangkono macem pelanggan bab apa ing nang.

babagan awake dhewe

isten menyang crita

Dhukungan pelanggan
  • Iki surprise kanggo kita

    Iki surprise kanggo kita

    Karashi
    Nalika tim kita disiapake kanggo rong sasi saka aktivitas planning, nanging nalika ana ing tas hadiah pangguna, Packaging mbantu kita. Iku suta ngomong sing cartons sing unik ing syarat-syarat kualitas lan desain.

njaluk Kutipan

hubungi kita
Njaluk 5% OFF ORDER FIRST YOUR.