• Gampang-to-design buleud dicitak

    Gampang-to-design buleud dicitak

    Jurnalisme sarta urutan bungkusan ngaropéa anjeun.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Kami ngawangun kakawasaan brand jeung kecap tina sungut.
  • Pesenan ti 25 lembar

    Pesenan ti 25 lembar

    Jurnalisme sarta mesen bungkusan ngaropéa anjeun online.

bungkusan custom

milih alesan kuring

tentang Kami

Wilujeng sumping di Essia, urang geus diadegkeun dina taun 2011, sarta ayana di Dongguan, Propinsi Guang Dong, Powered by oga kalapa sentral saprak yayasan na. Essia bungkusan & percetakan geus attained kasuksésan fenomenal dina industri percetakan jeung bungkusan leuwih taun. Parusahaan geus dipelak kana manufaktur Hiji-eureun, sarta pinuh terpadu print na bungkusan ku host of tunggal, dua, opat, genep warna offset mesin pikeun nganteurkeun éta produk nu dipikahayang pikeun konsumén senang urang. Kami hijina parusahaan di Cina kidul boga kombinasi Flexo, offset, percetakan gravure tur sagala jenis buleud custom sarta tas.

Di Essia, urang yakin hal hébat datangna dina bungkusan custom, naha maranéhna geus cartons leutik, buleud pengiriman barang dicitak badag, atanapi naon bae nu ngahalangan. Ku rupa-rupa wangun, kelir, bahan, jeung ukuran, urang méré Anjeun parabot keur nyieun hal seru on luar, sahingga seru konsumén Anjeun tentang naon di jero éta.

tentang Kami

isten kana carita maranéhna

rojongan customer
  • Ieu kejutan keur urang

    Ieu kejutan keur urang

    Karashi
    Lamun tim kami disiapkeun keur dua bulan kagiatan tata, tapi lamun eta di kantong kado pamaké, bungkusan mantuan kami. Éta lugas disebutkeun yen cartons disebut unik dina watesan kualitas jeung desain.

meunang cutatan a

taros Kami
Meunang 5% OFF urutan kahiji Anjeun.